انتخاب صفحه

طرز تهیه غذای کودک – فرنی گردویی

طرز تهیه غذای کودک – فرنی گردویی

رده سنی: +۱۱ ماه ?‌

هشدار: زیر این سن در صورتیکه کودک همه مواد موجود را قبلا مصرف کرده و حساسیتی نشان نداده است، طبق صلاحدید خودتان میتوانید مصرف نمایید.

 

مواد لازم:

?️گردو دو عدد آسیاب شده
?️بادام پوست کنده سه عدد آسیاب شده
?️شیره خرمایا انگور یک یا دو قاشق(هراندازه میخواید شیرین بشه)
?️نشاسته گل (گندم) یک قاشق غذا خوری
?️شیر ، در صورت حساسیت آب یا شیر بادام نصف لیوان
?️خامه نصف قاشق ‌در صورت حساسیت حذف بشه

 

طرز تهیه:

♻️گردو و بادام پودر شده را همراه یک لیوان آب روی شعله کم قرار داده تا حدود چهل دقیقه که کاملا روغن آن روی سطح آب مشخص شود.
نشاسته را در شیر سرد حل کرده سپس به مواد روی گاز اضافه کنید و مدام هم بزنید به غلظت فرنی که رسید شیره خرما یا انگور بریزید از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید . میتوانید گرم به کودک دهید یا تو یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.‌

✅شیره ها رو از هشت ماهگی در صورت عدم حساسیت میتوان استفاده کرد.‌
✅گردو و باقی مغزها غیر از بادام زمینی را هم نه ماهگی در صورت عدم‌حساسیت به میزان کم قابل استفاده است.‌

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه